Run. Mix. Burn!

Monday, 11 September 2006

Monday

Monday.. any one?
I be waiting for a week.

Tonight Monday. Channel 8. 10:30pm..
Arghh!! Ikan Pari betul.. the show was replace with The Lost
Michael Scofield is not prisoner anymore.. Now.. he is a fugitive with his bro and inmates.


courtesy of Zulazlan

Just back from Putrajaya International Marathon yesterday.
Peh!! Best.. Finished the half marathon.
The best is.. my left leg dah piiiiii.. lingkup.. kaput.. penkaq..
For sure.. I will gantung my shoes until this coming Ramadhan or even more.
Now..
- I had to berak duduk.. - dislike this position,
- Jalan selow with straight leg, memenangkan Robot Asimo.
- Working at my cubic only.. anything happen beyond that – I’m just VNC (remote). Except kencing.
- Sembahyang.. - duduk
- Any questions regarding my leg "Kaki hang kena apa?", "Awat hang jalan macam tu?", "Hang main bola ka?" and etc.. - Answer.. "Aku jatuh bangunan 10tingkat daa!" Kalau aku bagitau, sakit pasai lari.. sure depa gelak. Mampuih pi kat depa..
- Aku nak cuti esok. – rehat dari berjalan

Full report in couple of days

8 Comments:
Did You Enjoy this Post? Subscribe to Run.Mix.Burn!



  • Hehee..sound like pompuan baru beranak pula..anyway..well done & get well soon!!

    By Anonymous tuty, at 3:01 pm  

  • wei mr prisoner!! nanti citer tu sure hepi ending punya lah.. gerenti!! dah buat recovery run ke blom?

    By Anonymous N, at 12:46 pm  

  • tuty:
    ..gue tarak 60hari punyer cuti.. uhuk.. uhuks..
    - Kengkang lagik.

    N:
    Aku nak tengok part 5juta..
    Belom.. recovery soru ada laa..

    By Blogger aharis, at 1:51 pm  

  • oi

    wat the happening to ur leg?
    apa jadik?

    take it ez bro
    sib baik nak posa dah eh?
    ada gak double reason selain untuk rehatkan kaki

    thumbs up ... good job

    By Anonymous pipot, at 6:25 am  

  • pipot: Training ikut sedap hati - kena getah laa..

    u too.. org 1/2besi

    By Blogger aharis, at 9:43 pm  

  • sian la kat ko.. aku baca pun rasa simpati sgt kat ko.. neway ko jgn tinggal pose lak cam tahun2 lepas... hahahaha lawak je aris.. semoga cepat sembuh.. kalo ade sesape yg gelakkan ko bila ckp sakit pasal berlari ko guna kaki sebelah lagi tuk penerajang je mamat tuh.. hehehehe.. aku rasa selepas implan kan kaki robot ko akan menikmati banyak kejayaan lagi lepas nie

    By Blogger masterjan@paichow, at 3:51 pm  

  • well done man! very funny mini-report! i miss northern bahasa!

    By Blogger Carboman, at 5:29 pm  

  • Jan: Aku dah taruh cap tapak kaki kat perut dia.. hahahaaa..

    Jamie:
    Nanti gebang2 panjang kat Padang Kota noooh. Pekena pasemboq kaa.. rojak kaa..

    orait?!!..
    ..canteeekkk

    By Blogger aharis, at 1:45 pm  

Post a Comment

<< Home