Run. Mix. Burn!

Thursday, 15 February 2007

5th Padang Besar Super Mini-Half Marathon

To super runners,

The 5th Padang Besar (Thailand) Super Mini-Half Marathon and Fun Run to Perlis (Malaysia)
Date: 25 Feb 2007
Venue: Padang Besar Tourism Service Center (Thailand)
Super category distance: 26, 14 and 5km

Forms can be download at Events & Forms section.

.."Fun Run to Perlis (Malaysia)" - Run across the border?

English/grammar aku pun tungang-langang jugak.. but this one.. typo sesungguh for official form.

..from Alex/Tajuddin

Labels: ,

4 Comments:
Did You Enjoy this Post? Subscribe to Run.Mix.Burn!



  • sempat tak nak beli-belah kat duty free?

    kena bwk pasport tak masa cross finish line?? hahaha.. soalan bodoh.. sori :)

    By Blogger bola2api, at 10:22 am  

  • weiii.. hang nak pi yg mana satu 25 feb ni? cross country or pdg besaq or kk bridge run?? aritu kata nak pi kk? aisayman.. ingat nak lepak dgn cikgu.. ada brg baik nak bagi!!

    By Anonymous N, at 10:39 am  

  • bola2api: Tah ler aku.. aku ingat nak lari galas beg. Bubuh besar pulut 3-4gantang.

    N: 2-2 tak pi. Outstation plak. Dpt pi Langkawi kan best... tgk IM.

    By Blogger aharis, at 11:33 pm  

  • Haris,

    Aku dah tenguk peta larian start & finish dari sebelah Padang Besar Thai punya Tourist Centre yang baru, so kena pakai border pass. Aku akan pergi sebab this weekend aku balik Kangar.

    Thanks

    Yaziz

    By Anonymous Anonymous, at 12:24 pm  

Post a Comment

<< Home